scoala
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Meteo
GRADINITA NR.1 CU PROGRAM NORMAL

O gradinita frumoasa, curata, moderna si, nu in ultimul rand, bine organizata.


Primii copii au sosit aici in anul 1953. De-a lungul anilor gradinita a fost renovata si modernizata permanent pentru nevoile micilor prescolari,oferind o educatie de calitate mai multor generatii de copii. Salile de grupa sunt special amenajate , cu mobilier , cu materiale didactice , cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea activitatii instructiv-educative. In fiecare sala de grupa exista aparatura moderna pentru transmiterea informatiilor : televizor LCD, calculator, DVD player, radio-casetofon. De asemenea gradinita dispune si de o curte interioara in suprafata de 900 mp dotata pentru desfasurarea activitatilor in aer liber.

Cadrele didactice dispun de o pregatire de specialitate, studii superioare (profesori invatamant prescolar, institutori, educatoare) concepandu-si activitatile conform Curriculum pentru invatamantul prescolar , in functie de particularitatile de varsta ale copiilor.

Grupele sunt formate dupa criteriul varstei. Activitatea se desfasoara pe patru grupe: mica, mijlocie, mare si o grupa combinata. Se respecta continuitatea grupei si realizarea planului de învatamant propus.

Programul pe care copilul il urmeaza in cadrul gradinitei il pregateste pentru primul pas important din viata sa:SCOALA.CADRE DIDACTICE :

  • GRUPA MICA

    Ed. CAMELIA PAUN 

  • GRUPA MIJLOCIE
    Ed. COSMINA MARINESCU
  • GRUPA MARE
    Ed. VIORICA BRANESCU
  • GRUPA MIXTA
    Ed. IULIANA NEACSU

 

 


PAGINA IN LUCRU .....