scoala
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Meteo
Prezentare

SCURT  ISTORIC

 

               Comuna Cornetu, jud.Ilfov este amplasata in sud -vestul capitalei, la o distanta de 11 km. de capitala tarii.

Este compusa din localitatile Cornetu si Buda, cuprinde o suprafata de aproximativ 9 km si o populatie de peste 5200 locuitori.

In comuna  Cornetu, scoala a fost infiintata in anul 1903, iar actuala cladire s-a realizat in anul 1962-1963, fiind modernizata in anul 2004.

 

 

MISIUNEA SCOLII:

 

             Scoala noastra este un mediu educational care isi propune sa ofere sanse egale tuturor elevilor prin dezvoltarea calitatilor si aptitudinilor fiecarui elev. Urmarim dezvoltarea armonioasa a personalitatii elevilor nostri, in functie de nevoile lor individuale, in spiritul muncii, cinstei si onestitatii. Succesul actului educational va fi asigurat printr-un proces de invatare centrat pe elev, intr-un mediu prietenos, cu ajutorul cadrelor didactice calificate care se formeaza continuu.

 

VIZIUNEA SCOLII:

 

                   Într-o lume a noului si a schimbarilor, scoala noastra urmareste promovarea unui învatamânt orientat pe valori, creativitate, capacitati actionale, cunostinte fundamentale si cunostinte, competente si abilitati de utilitate directa în profesie si în viata reala, promovând în permanenta calitatea actului instructiv educativ, urmarind valorificarea potentialului fiecarui elev si generarea unei resurse umane înalt competitive, capabila sa functioneze eficient în societatea actuala si viitoare.